FTC: Balog Zoltán rúgást kapott egy mentésnél, de gyorsan visszatérhet

Vágólapra másolva!
2010.08.16. 11:37
Balog Zoltánt sérülés miatt le kellett cserélni a Ferencváros Honvéd elleni bajnokjának 60. percében. A védő egy blokkolásával nagyot mentett, de belesérült a mozdulatba – adta hírül a Fradi hivatalos honlapja.

„A második félidőben blokkoltam az egyik vendéghelyzetnél egy lövést, de ahogy lendítette az ellenfelem a lábát, kaptam egy rúgást a bal térdkalácsom fölé – mondta Balog az ftc.hu-nak. – Egész éjjel borogattam, most is ezzel vagyok elfoglalva, szerencsére javult is valamelyest a helyzet, remélem nem súlyos a baj. Lehet, hogy a keddi edzést ki kell hagynom emiatt, de szerdától már szeretnék visszatérni." ftc.hu-nak. – Egész éjjel borogattam, most is ezzel vagyok elfoglalva, szerencsére javult is valamelyest a helyzet, remélem nem súlyos a baj. Lehet, hogy a keddi edzést ki kell hagynom emiatt, de szerdától már szeretnék visszatérni."

Rósa Dénes szerint a Fradi a második félidőben jobb teljesítményt nyújtott, mint az elsőben, és így tíz emberrel is képes volt uralni a játékot.

„Gyorsan hátrányba kerültünk, majd elég paprikásra sikeredett az első félidő, főleg amiatt, mert a vendégek sokszor látványosan húzták az időt. A szünetben szóba került az is, hogy próbáljuk magunkat ettől függetleníteni. Valamelyest megnyugodtunk, így a második félidőben próbáltunk jobban a játékra összpontosítani. Ennek következtében még tíz emberrel is uraltuk a meccset, a második 45 percben mutatott játékra lehet építeni" – mondta Rósa a zöld-fehérek honlapjának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik