Férfi kosárlabda: a ZTE a Crvena zvezdát fogadja szombaton

Vágólapra másolva!
2010.09.28. 20:58
Ma délelőtt visszaérkezett az aláírt szerződés, amelyből kiderült, Európa-hírű szerb csapat ellen fejezi be nyilvánosság előtti felkészülését Zalaegerszegen a ZTE férfi kosárlabdacsapata – olvasható a klub honlapján. A belgrádi Crvena zvezda gárdája pénteken érkezik a zalai megyeszékhelyre, majd szombaton mérkőznek meg a csapatok. A vendégek a hírek szerint legjobb összeállításukban lépnek pályára.

A szerb elitcsapat legutóbb negyedik helyen végzett hazája bajnokságában, s a legerősebb délszláv együtteseket tömörítő Adria Ligában is rendszeres résztvevőnek számít. Egy ismerős arc is fellelhető lesz a kispadon: az Albacompban három szezont lehúzó Velibor Radovics jelenleg a Cz szakmai stábjának a tagja.

Otthon a félelmetes légkörű, 7000 néző befogadására alkalmas Pionir-arénában pattogtató szerb csapat átlagéletkora alig több mint 21 év, sikerre és európai hírnévre hajtó, „harapós" fiatalok alkotják a szerb együttest. A példa adva van mindenki számára, innen indult anno – többek között – Predrag Sztojakovics, Marko Keselj vagy Igor Rakocsevics pályafutása is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik