Férfi kézilabda: hosszabbított átlövőjével a Ferencváros

Vágólapra másolva!
2021.05.07. 15:42
null
Nagy Bence (balra) újabb két évre kötelezte el magát a Ferencvárosnál. (Fotó: Nemzeti Sport)<br />
Hivatalos oldalán jelentette be a Ferencváros férfi kézilabdacsapata, hogy két évvel meghosszabbította Nagy Bence szerződését. A játékos elmondta, hogy örül a megállapodásnak, és távlati céljuk a nemzetközi szereplés elérése.

 

Örülök, hogy újabb kulcsjátékosunkkal tudtunk szerződést hosszabbítani. Ez is mutatja, hogy milyen összetartó, kiváló sportemberek alkotják a Ferencváros csapatát, akik képesek egymásért meghalni a pályán” – mondta a fradi.hu-nak Király Sándor szakosztályvezető.

Nagy Bence is nyilatkozott a hivatalos oldalnak, amiben elmondta, hogy az idei idényben sok olyan pontot vesztettek el, amit nem lett volna szabad, így a jövőben sokkal koncentráltabban kell majd játszaniuk.

Nyakunkon a hazai rendezésű Európa-bajnokság, ami minden magyar játékosnak extra motivációt ad a mindennapokra. Így vagyunk ezzel mi is, keményen dolgozunk és szeretnénk minél többen behívót kapni a Ferencvárosból a válogatottba, és beverekedni magunkat az Eb-keretbe” – mondta a klub hivatalos honlapjának a balátlövő.

Nagy Bence két éve igazolt a zöld-fehér együtteshez, amelynél első idényében 18 mérkőzésen 101 gólt jegyzett, amivel a félbeszakított év góllövőlistájának második helyén végzett. A jelenlegi évadban 19 bajnokin eddig 93 találatnál jár, ezzel vezeti a Ferencváros házi rangsorát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik