Férfi kézi: újabb pozitív koronavírusos eset a Veszprémnél

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.12.10. 19:41
null
Jahja Omar is elkapta a koronavírust (Fotó: AFP)
Jahja Omar is elkapta a koronavírust. A Telekom Veszprém azt követően tesztelte újra a teljes csapatát, hogy kedden Ligetvári Patrik és az egyik stábtag pozitív tesztet produkált, emiatt pedig a klub játékosai és stábtagjai egyaránt karanténba kerültek és el kellett halasztani a Barcelona elleni, csütörtök estére tervezett Bajnokok Ligája-meccset is.

 

„A mai teszt eredménye kimutatta, hogy Jahja Omar megfertőződött az új típusú koronavírussal, társai viszont mindannyian negatív mintát adtak reggel” – írta csütörtöki hírében a veszprémi klub.

A csapatnál kedden jelentették be, hogy Ligetvári Patrik és az egyik stábtag is elkapta a vírust. A többi játékos akkori teszteredménye negatív lett. Már ekkor jelezték, hogy csütörtökön megismétlik a tesztelést, s aki újabb negatív eredményt ér el, az visszatérhet az edzésekhez.

Ezen a vizsgálaton derült ki, hogy az egyiptomi kézilabdázó is megfertőződött a koronavírussal.

A játékosok a Gyöngyös elleni bajnoki után szabadságot kaptak, kedden edzettek volna először, így szombat óta nem érintkeztek egymással – írta korábban a klub honlapja.

A fertőzések miatt a Veszprém csütörtök esti, Barcelona elleni BL-mérkőzését el kellett halasztani. A klub ugyanakkor jelezte, amennyiben pénteken megfelelő létszám mellett újra edzeni tudnak, a jövő heti, Mol-Pick Szeged elleni magyar bajnoki rangadón mindenképpen kiállnának. A jelek szerint erre minden esély megvan.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik