Férfi kézi BL: szegedi és veszprémi az idény legjobb igazolása

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2020.04.23. 10:39
null
Bogdan Radivojevics meghatározó játékossá vált Szegeden (Fotó: Frank Yvette, Dél-Magyarország)
Az idény ugyan még nem ért véget, hiszen a koronavírus-járvány miatt szünetel, de az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) máris összegyűjtötte a legjobb igazolásokat a férfi Bajnokok Ligájában. Az ötös lista első helyére Bogdan Radivojevicset, a Mol-Pick Szeged légiósát sorolták, míg a második pozícióba Rasmus Laugét, a Telekom Veszprém irányítóját.

 

Az ötödik legjobb igazolás az EHF szerint Hugo Descat (Montpellier) volt, a negyedik Luka Cindric (Barca), míg a harmadik Andreas Wolff (Kielce). A lista első két helyén pedig a két magyar topklubot találjuk. Rasmus Lauge tavaly nyáron érkezett Veszprémbe a Flensburgtól, és rögtön meghatározó játékossá vált, közel 50 gólja van a Bajnokok Ligájában, és a bakonyiak egyik húzóembere – írja róla az eurohandball.com.

A lista élén Bogdan Radivojevics végzett: „Juan Carlos Pastor vezetőedző kihozta belőle a legjobbat” – véli az EHF a szegedi kiválóságról. A Rhein-Neckar Löwentől érkezett jobbszélső 63 gólnál tart eddig, a januári Európa-bajnokságon pedig ő volt Szerbia legeredményesebbje.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az EHF december végére halasztotta a férfi Bajnokok Ligája négyes döntőjét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik