Férfi kézi: a holland sztár aláírt a Kielcéhez, mégis a PSG-t választotta

Vágólapra másolva!
2022.06.17. 12:16
null
Steins marad a PSG-nél (Fotó: PSG Handball)
Korábban megírtuk, hogy a Paris Saint-Germain irányítója, Luc Steins a lengyel férfi kézilabda-bajnokságban szereplő Kielcénél folytathatja a pályafutását. A holland klasszis azonban hosszabbított a francia együttessel, ami miatt a Twitteren kért bocsánatot a Kielce elnöke, Bertus Servaas.


Servaas a Twitteren azt írta, Steins 2024-es kezdéssel aláírt a Kielcéhez, azonban a szerződésben volt egy záradék, ami miatt ettől 2023 június előtt el lehet állni.

„Ebben a záradékban hibáztam. Nincs semmi rossz érzése bennem Steinsszel és a PSG-vel szemben, minden jót kívánok nekik” – írta Servaas Twitteren.

Áprilisban sztárigazolásként hivatkozott Steinsre a Kielce első embere, de akkor még nem nevezte meg a játékost.

„Nagy örömmel mondhatom el: kilencvenkilenc százalékban biztos, hogy szerződtetünk egy új játékost, akiről az elmúlt hetekben beszéltem. Úgy gondolom, ezzel a kézilabdázóval egy fantasztikus csapat alapjait fogjuk megteremteni a jövőre nézve.”

A 27 éves klasszis tehát a PSG-t választotta, 2026-ig szerződést hosszabbított.

Steins fantasztikus irányítójátékára a magyar szurkolók is emlékezhetnek, hiszen a januári Eb nyitó mérkőzésén remekelt a mienk ellen.

Szintén a napokban jelentette be a párizsi gárda egy másik kulcsember, a lengyel beálló, Kamil Syprzak hosszabbítását 2025-ig. Mint ismert, a magyar válogatott Máthé Dominik a PSG-nél kezdi meg a 2022–2023-as idényt.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik