nemzetisport.hu 2023.11.21 12:31 Frissítve: 2023.11.21 21:46

Ezekkel a gumimárkákkal találkozhattunk a különböző sporteseményeken

Beköszöntött az igazi hideg időjárás, és szerencsére egyre több gépjármű kerekén megpillanthatjuk a téli gumiabroncsokat. Nem mindig egyszerű azonban döntést hozni azzal kapcsolatban, hogy milyen abroncsmárka mellett tegyük le a voksunkat akkor, ha új gumikra van szükségünk. Ha kicsit jobban beleássuk magunkat a témába, láthatjuk, hogy lehetőségeink és igényeink szerint kedvünkre válogathatunk az olcsó, a középkategóriás, illetve a csúcsminőségű, prémium kategóriás gumiabroncsok közül. Néhány márka pedig nem csak a boltok polcairól, hanem a nagyobb sporteseményekről is ismerős lehet számunkra – írja az Autotire. (X)

MILYEN GUMIABRONCS GYÁRTÓK JELENNEK MEG A SPORTESEMÉNYEKEN, MINT SZPONZOR?

Több abroncsmárka is megjelent már a különböző sporteseményeken, mint támogató. A márkák számára a szponzoráció egy hatékony és fontos marketingfogás, ugyanis ennek köszönhetően lehetőségük nyílik a márka globális fejlődésére, és arra, hogy minél több ember megismerkedjen a forgalmazott termékeivel. Egy sportesemény szponzorálásának köszönhetően pedig a cég jelentős láthatóságot kap, hiszen rengeteg emberhez eljut a márkanév, és a logó is.

A Point S gumiabroncs gyártó- és kereskedő vállalat lett a 15. női kézilabda Európa-bajnokság szponzora. A sportesemény megrendezésre került Észak-Macedóniában, Szlovéniában, illetve Montenegróban is. A Kumho Tires Dél-Korea egyik legnagyobb vállalatának számít, termékei minőségét, és népszerűségét pedig nem bizonyíthatná jobban más, minthogy rengeteg európai autógyártó Kumho abroncsokat alkalmaz elsőszerelésként. Emellett a vállalat szponzorként megjelenik az autósport területén, ahol versenyabroncs gyártóként van jelen.

A Falken márka megbízható termékei leginkább sport-gumi kategóriában erősek, a szakmai tudás, illetve a szilárd elkötelezettség pedig a Falken autósport területén is megmutatkozott korábban. Így a márka az európai autósportban szponzorként is aktívan jelen van, gumiabroncsai pedig remek szolgálatot nyújtanak még verseny-körülmények között is.

Fotó: autotire.hu

ISMERT ABRONCSGYÁRTÓK, MELYEK TÖBB SPORTESEMÉNYT IS TÁMOGATTAK MÁR

A Pirelli vállalatot 1872-ben hozták létre, mára pedig már a világ egyik legnagyobb, legjobb minőséggel rendelkező prémium abroncsgyártójának számít. Autókra a Pirelli 1901-ben kezdte el gyártani az abroncsait, kicsivel több mint 10 év elteltével pedig már a nagyobb sporteseményeken is megjelent a márka, mint szponzor. A Pirelli emellett akár a labdarúgásból is ismert lehet, hiszen a FIFA által szervezett világversenyeken (beleértbe a FIFA Világbajnokságot) hivatalos abroncsszállító.

Az igen ismert Bridgestone márka a MotoGP-ben volt jelen, mint főszponzor. A márka volt az esemény hivatalos abroncsbeszállítója, így a motorversenyzők egytől egyik Bridgestone gumiabroncsokkal indultak a versenyen.

A Michelin Hosszú ideje támogatja a Forma-1-es versenyeket, így a versenyzők valóban kiváló minőséggel rendelkező, prémium gumikkal róhatják a pályán a köröket. Emellett a márka az autósportban is jelen van, rali és hosszútávú versenyeket is támogat, a sikeres versenyzéshez ugyanis elengedhetetlen a kiváló minőségű, remek teljesítményű gumiabroncsok használata.

A Hankook a DTM (Deutsche Tourenwagen Masters) névre hallgató túra autó-sorozat hivatalos abroncsbeszállítója. A Goodyear pedig az amerikai futball területén aktív, mint szponzor.

Ha jó, hosszú élettartammal rendelkező téli gumit szeretnénk megvásárolni, akkor válasszunk a legnagyobb márkák minőségi termékei közül, hiszen azokban biztosan nem fogunk csalódni.

2023.12.11 17:25:10

Kézilabda nemzetisport.hu

A női kézilabda-válogatott búcsúzott a vb-ről, de a csodálatosan védő Bíró vezérletével nagyon fontos győzelmet aratott.

2023.12.09 20:18:54

Kézilabda nemzetisport.hu

A szünet utáni összeomlás megpecsételte a női kéziválogatott sorsát, innentől cél a 9. hely, ami olimpiai selejtezőt ér.

2023.12.08 23:53:31

Kézilabda nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A felelősségviselést is gyakorolni kell.

2023.12.07 16:12:42

Kézilabda nemzetisport.hu

A bakonyiak váratlan lengyelországi vereséggel zárták a 2023-as évet az elitsorozatban.

2023.12.07 16:38:05

Kézilabda nemzetisport.hu

Tízgólos sikert aratott válogatottunk a női kézi-vb-n, ám Szemerey Zsófi súlyosnak tűnő sérülést szenvedett.