Kajak-kenu: Vajda visszavonul az egyéni versenyzéstől

Vágólapra másolva!
2016.06.21. 13:14
Vajda Attila olimpiai-, háromszoros világbajnok, kétszeres Európa-bajnok kenus vitathatatlan érdemeket szerzett a sport világában, sokaknak jelentett motivációt és példaképet az évek során. A küzdelem, a cél elérése és a győzelem a részévé vált.  Napokon belül azonban már csak csapatban láthatjuk őt versenyezni.

Vajda Attila a közelgő Európa-bajnokság után egyéniben visszavonul. A versenyző közreműködésével született egy kisfilm, amely remélhetőleg minél több fiatalt motivál majd.

Vajda Attila, 21 érem, többek között egy olimpiai, három világbajnoki és két Európa-bajnoki arany birtokosa a napokon belül kezdődő moszkvai kajak-kenu Európa-bajnokság után visszavonul az egyéni versenyzéstől.

Egy versenyzőt bajnokká főként az elhivatottsága és a kitartása tesz. Vajda Attila mindig is példakép marad, és újabb és újabb generációkat fog motiválni sport iránti elkötelezettsége, hozzáállása, kitartása és eredményei.

Zenei téren már biztosan adott ihletet: az Intim Torna Illegál énekese dalt írt róla, „Tegyen erősebbé” címmel. Eközben az O’Neill egy motivációs kisfilmet forgatott, amely Attila kemény munkáját mutatja, aláfestésként az említett dallal.

Ez a kisfilm méltó tisztelgés az eredményei és a karrierje előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik