Férfi jégkorong: visszatért az FTC-hez a támadó; fehérorosz játékos érkezett a DEAC-hoz

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.07.13. 10:39
A Ferencváros férfi jégkorongcsapata szerződtette Németh Attilát, aki a harmadik ferencvárosi időszakát kezdi meg – írja a fradi.hu. A DEAC is erősített, amely a klub közlése szerint a fehérorosz Vlagyiszlav Barkovszkij játékjogát szerezte meg.

A frissen érkező Németh Attilával, a szerződését meghosszabbító Julius Marvával, Kucsma Richárddal, Kulmala Rasmussal, Bán Károllyal, Lauri Kärmeniemivel, Aku Kestiläval és Turbucz Martinnal, a három, már korábban bejelentett új igazolással, Banga Nándorral, Jake Crespivel és Galajda Zsomborral, valamint az érvényes szerződéssel rendelkező Arany Gergellyel, Nagy Kristóffal, Nagy Gergővel, Sarciá Antoninóval, Farkas Simonnal, Seregély Mátéval, Tóth Adriánnal, Tóth Gergővel és Boros Dániellel jelenleg 20 főt számlál az FTC-Telekom a 2023–2024-es idényre készülő kerete – olvasható a fradi.hu-n.

Fotó: deac.hu
Fotó: deac.hu

A DEAC Vlagyiszlav Barkovszkij szerződtetésével kapcsolatban azt írta, hogy a 2017–2018-as idényben öt meccset kapott az U18-as világbajnokságon, a Junoszttyal pedig ezüstérmet nyert a fehérorosz bajnokságban, majd egy évre rá ugyanitt már bajnoki címet ünnepelhetett. 2019-ben bronzéremmel tért haza az U20-as Divízió 1A világbajnokságról, őt magát pedig csapata legjobb játékosának választották meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik