PSG: Ronaldo szerint Mbappé a világ legjobb játékosa lehet

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.02.02. 15:52
null
Ronaldo hisz Mbappéban (Fotó: Getty Images)
Christian Vieri, volt olasz válogatott labdarúgó a Twitch csatornáján beszélt a kétszeres aranylabdás brazil Ronaldóval Kylian Mbappéról, és az esetleges Real Madridba szerződéséről – írja a Goal.

 

A korábban a Real Madridot és a Barcelonát is megjáró klasszis a Bobo TV vendége volt, ahol elmondta, hogy Kylian Mbappé akár olyan, generációját meghatározó futballista is lehet, mint például Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo.

A korábbi világbajnok szerint ma a játékosok már túlságosan nagy anyagi megbecsülésben vannak ahhoz képest, amikor ő a legjobb formájában volt. Ugyanakkor elismerte, hogy a kiváló labdarúgók, mint Mbappé megérdemlik az extra anyagi juttatást a kiválóságukért.

„Nagyon erős játékos, akinek megvan a gyorsasága és a kapu előtt is nyugodt tud maradni, aminek köszönhetően a világ legjobbja lehet. Olvastam a híreket, hogy ha a Real Madridba igazol, akkor akár 50 millió eurós fizetést is kaphat. Szerintem mi egy rossz generációba tartoztunk. A futball mint iparág folyamatosan növekszik és a sztárok egyre több pénzt kapnak” – mondta Ronaldo.

Mbappé Madridba igazolása már évek óta az egyik legfelkapottabb átigazolási pletyka. Miután a francia csatárt 2021 nyarán még egy 200 millió eurós ajánlat ellenében sem volt hajlandó elengedi a PSG, nőtt az esélye annak, hogy idén nyáron ingyen válthat klubot. A párizsiak biztosak voltak benne, hogy sikerül megegyezniük a folytatásról, de a szerződéséből már csak öt hónap van hátra és egyre kisebb a valószínűsége, hogy Mbappé a francia fővárosban marad.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik