PSG: Nem hiszem, hogy valaha is a Tottenhamben fogok játszani – Mbappé

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.12.29. 09:52
null
Kylian Mbappé örül, hogy Párizsban játszhat (Fotó: AFP)
Nem hiszi, hogy valaha is a Tottenhamben fog futballozni Kylian Mbappé – derül ki a játékos CNN-nek adott interjújából. A futballista többek között arról is beszélt, hogy a nyáron meghiúsult madridi átigazolása után mi motiválja Párizsban.

 

„Teljes mértékben biztos vagyok abban, hogy ezt az idényt a mostani csapatomnál fejezem be. Mindent megteszek, amit csak tudok annak érdekében, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját, a bajnokságot és a Francia Kupát is" – mondta a CNN-nek adott interjújában Kylian Mbappé. Hozzátette, nem bánja, hogy a nyáron nem sikerült a Real Madrid és a PSG közötti üzlet, örül annak, hogy maradhatott Párizsban, hiszen mint francia ember otthon érzi magát.

„Egyedül az jár a fejemben, hogy februárban és márciusban legyőzzük a Real Madridot" – mondta nevetve a 23 éves játékos arra a kérdésre, hogy a következő idényben a spanyol fővárosban folytatja-e pályafutását.

A PSG új tulajdonosai 2011 óta több mint 1 milliárd dollárt költöttek átigazolásokra, azonban a klub eddig nem tudta megnyerni a sorozatot, a döntőbe is csak egyszer jutott el, 2020-ban, s1–0-ra kikapott a Bayern Münchentől Lisszabonban.

„Készen állunk rá, itt az idő, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját. Ez az időszak a legfontosabb az idényben. Az elmúlt két évben előbb döntőztünk, majd az elődöntőbe jutottunk, most már meg akarjuk nyerni a sorozatot" – mondta Mbappé, aki a BL csoportkörében 4 gólt adott és 4 gólpasszt jegyzett a 2021–2022-es kiírásban.

„Párizs az én városom, itt születtem és itt is nőttem fel. Az, hogy a PSG-nél játszhatok, nagyszerű érzés, hiszen itt van mellettem a családom és a barátaim is" – nyilatkozta a futballista, s hozzátette, Lionel Messi is fontos motivációt jelent számára abban, hogy a párizsiaknál maradt. – Nagy megtiszteltetés számomra, hogy azt mondhatom a gyerekeimnek és a barátaimnak, vele játszom együtt."

A játékos szerződése 2022 nyarán lejár a PSG-nél, így a jövőjével kapcsolatban még sok a kérdés, azonban nemrég Tom Holland – aki a Pókember: Nincs hazaút filmben Peter Parker szerepét játszotta – megpróbálta meggyőzni Mbappét arról, hogy szerződjön a Tottenhamhez.

„Nem hiszem, hogy valaha is a Tottenhamben fogok játszani pályafutásom során. Tom megkért rá, de nem nem… – mondta nevetve a francia támadó. – Nagyszerű csapat, biztos vagyok benne, hogy szép eredményeket fognak elérni ebben az évben Antonio Contéval."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik