K. D. 2021.09.21 18:51 Frissítve: 2021.09.21 18:58

PSG: elképesztő sztori, házat vett a takarítónőjének Tuchel

Egészen elképesztő történet került elő Franciaországban a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatától 2020-ban távozó, jelenleg a Chelsea-t irányító Thomas Tuchelről.

 

A különleges hír az angol és a francia sajtót is körbejárta, és bár az eredeti forrást nehéz fellelni, valószínűleg Tuchel egyik közeli ismerősétől indult a közösségi oldalakról.

A beszámolók szerint a német mester, mikor a PSG vezetőedzője lett, házához felfogadott egy Fülöp-szigeteki takarítónőt. Eddig semmi különös, a Párizsban két évet töltő Tuchel azonban franciaországi tartózkodása alatt remek barátságot kötött a hölggyel, és többször is elképesztően nagyvonalúan viselkedett.

Egészen különleges történet látott napvilágot Thomas Tuchelről (Fotó: AFP)

Az egész onnan indult, hogy egy beszélgetés során kiderült, a takarítónő egyszerre három állást vállal, hogy összegyűjtse a pénzt fia szívműtétjére. Mikor ugyanis Tuchelhez eljutott ez az információ, gondolkodás nélkül azonnal kiállított egy csekket, amely fedezte a teljes kezelést.

Ez viszont valóban csak a kezdet volt. Beszélgetéseik során ugyanis a nála dolgozó hölgy egyszer megemlítette, neki csak annyi az álma, hogy egy nap hazatérhessen a Fülöp-szigetekre, ott vehessen egy kis házat, és hazájában tölthesse nyugdíjas éveit a családjával.

Mikor ugyanis Tuchel távozott Párizsból, és elköszönt kedvenc dolgozójától is, átnyújtott neki egy kulcsot. A német mester búcsúajándékként vásárolt egy házat a Fülöp-szigeteken a takarítónőjének…

2021.09.19 10:16:02

Francia labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Messi pályára lépett a párizsi közönség előtt, lőtt egy szép kapufát, de Neymar és Icardi lett a rangadó hőse.

2021.09.03 22:22:04

Francia labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Gyengült a bajnok, a Lyon átigazolta Jérome Boatenget, az utolsó napokban nagyon belehúzott a Rennes.

2021.08.29 15:19:14

Francia labdarúgás BALÁZS DÁVID

A hatszoros aranylabdás argentin klasszis a 65. percben állt be Neymar helyére.

2021.08.25 00:35:11

Francia labdarúgás BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. A világ most árgus szemekkel a PSG-t figyeli, hogy letarolja-e Európát, elhódítja-e a hőn áhított Bajnokok Ligája-serleget, a francia bajnokságot pedig sétagaloppozva húzza-e be. S mivel a futball még bonyolultabb és kiegyenlítettebb játék lett, nagyobb a rizikófaktor, lehet, hogy nem minden terv teljesül.

2021.08.20 20:38:29

Francia labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Mbappé szép gólt fejelt, de a legszebb találat a csereként helyette pályára lépő Di María nevéhez fűződik.