Aranylabda: Messi terve a díjjal nem fog tetszeni a PSG-nek

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2021.11.30. 16:59
Mint azt valószínűleg már mindenki tudja, Lionel Messi nyerte 2021-ben az Aranylabdát, és így a France Football díját karrierje során már hetedszerre söpörte be az argentin zseni. Klubja, a Paris Saint-Germain azonban mégsem örülhet annyira a díjnak…

Párizsban mindent megtettek azért, hogy megmutassák Messinek, mennyire büszkék rá, hogy újra megnyerte az Aranylabdát – kivilágították az Eiffel-tornyot, hosszú üzenetben gratuláltak, de még arany kecskéket is kapott a francia fővárosban az argentin támadó.

A párizsiak örültek, hogy végre újra saját Aranylabdájuk lesz, de csalódniuk kell… (Fotó: AFP)
A párizsiak örültek, hogy végre újra saját Aranylabdájuk lesz, de csalódniuk kell… (Fotó: AFP)

Ez viszont úgy tűnik, mégsem volt elég ahhoz, hogy meghatódjon Messi, a katalán ara.cat beszámolója szerint ugyanis olyan tervei vannak a díjjal a párizsiak játékosának, aminek nem fognak örülni Franciaországban.

A katalánok úgy tudják, Lionel Messi Spanyolországba küldi majd Aranylabdáját, és úgy döntött, a díjnak a Barcelona múzeumában lesz majd a végleges helye, nem pedig a PSG-jében.

Így az argentin összes Aranylabdája egy helyen lesz megtekinthető, mivel Messi korábban a másik hat díját is odaadta kiállításra a katalánok múzeumának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik