Eb 2016: balhé – kiszivárgott a 23-as angol keret? Az FA tagad

Vágólapra másolva!
2016.05.10. 10:48
null
Balhé – kiszivárgott Roy Hodgson szövetségi kapitány 23 fős angol kerete? Az FA tagadja! (Fotó: 101greatgoals.com)
Ha hinni lehet az alábbi fotónak, akkor valaki óriási hibát követett el az angol Labdarúgó-szövetségben (FA), hétfő este ugyanis a közösségi oldalakat elárasztották a hírek, melyek szerint valaki idő előtt kiszivárogtatta (pontosabban, a pletykák szerint „beleset történt” az FA-nél) az angol labdarúgó-válogatott 23-as, franciaországi Európa-bajnokságra utazó keretét. A szövetség egyből hamisnak minősítette a képet.

 

A névsort tekintve kijelenthetjük, hogy akár valódi is lehetne a kiszivárogtatott lista, igaz, azért akad egy-két nagy meglepetés is.

Ott van a védelemben például Luke Shaw, a Manchester United védője, aki szinte az egész 2015–2016-os szezonban sérült volt (ez a leggyanúsabb pontja a képnek, nagyon valószínűtlen, hogy esélye lenne a kerettagságra), valamint helyet kapott Jack Wilshere, az Arsenal középpályása is, aki az utóbbi időben rengeteg sérülése mellett balhéival hívta fel magára a figyelmet. Egy másik gyanús jel: Nathaniel Clyne keresztneve el van írva a listában…

Az nem meglepő, hogy Wayne Rooney – akiről nyugodtan állíthatjuk, hogy Hodgson egyik nagy kedvence – bekerült a 23 fős keretbe, noha nem játszik kifejezetten jól a mostani kiírásban, tegyük hozzá, neki is meggyűlt a baja a sérülésekkel.

Ha a nyolcas, tartalékokként feltüntetett labdarúgók névsorát böngésszük, szemet szúrhat, hogy Kyle Walker, a Tottenham egyik kulcsjátékosa csak „végső megoldás”, vagyis mindeössze abban az esetben lehetne ott a franciaországi Eb-n, ha a 23-as keretből valaki különféle okok miatt kidőlne.

Valódi lenne az angol válogatott 23-as, Eb-re utazó kerete?

Balhé – kiszivárgott a 23-as angol keret? Az FA tagad! (Fotó: twitter.com)
Balhé – kiszivárgott a 23-as angol keret? Az FA tagad! (Fotó: twitter.com)

Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) Twitter-csatornáján reagált a kiszivárgott listára, állítása szerint az nem valódi.

Az FA szerint nem


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik