Katarban teljes a negyeddöntő mezőnye; Kárász Anna: Nincs már meg a tűz...

Vágólapra másolva!
2022.12.06. 23:12
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Katar is egykori sztárvendégéért, Peléért aggódik. A világbajnokság házigazdája sohasem feledi a 49 évvel ezelőtti napokat, amikor a háromszoros világbajnok Pelével az élen a brazil Santos látogatott az Öböl-államba. Csillag Péter két vb-meccs között a ma kórházban kezelt 82 éves legendával kapcsolatos emlékeket kutatta fel.
Katar is egykori sztárvendégéért, Peléért aggódik.
A világbajnokság házigazdája sohasem feledi a 49 évvel ezelőtti napokat, amikor a háromszoros világbajnok Pelével az élen a brazil Santos látogatott az Öböl-államba. Csillag Péter két vb-meccs között a ma kórházban kezelt 82 éves legendával kapcsolatos emlékeket kutatta fel.

Marokkó hazaküldte a spanyolokat, CR7 nélkül gáláztak a portugálok. Minden, amit a világbajnokság keddi meccseiről és a pénteken kezdődő negyeddöntőért tudni érdemes – további négy oldalon.

Kárász Anna befejezte. A női kajak négyessel Tokióban olimpiai bajnok klasszis már régóta foglalkozott a gondolattal, most azonban úgy érezte, eljött az idő. Amint nyilatkozta: már nincs meg benne az a tűz, mint régen, és inkább megkönnyebbülésként éli meg a döntést, ráadásul tervei szerint Szegeden a jövőben is a sportágban marad.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik