A Katarba varázsolt Velencében jártunk; Stipsicz Bence újra a régi

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2022.11.22. 23:24
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

• Helyszíni tudósítónk ez alkalommal Dohából, a Kalifa Nemzetközi Stadion melletti Villaggio Mallból, a földkerekség egyik legelőkelőbb bevásárlóközpontjából jelentkezett, ahová mini Olaszországot varázsoltak elektromos gondolával, mesterséges kanálissal, festett azúrkék égbolttal. Ha valakinek esetleg ezt a kápráztatást már nem veszi be a gyomra, szelídebb ámítást keresve ellátogathat Doha Kanat nevű negyedébe, ahol valódi kanálisok, valódi tarka házak és a Rialto híd valódi utánzata segítenek elhitetni, hogy az európai kultúrkörnyezet némi befektetéssel importálható.
• Helyszíni tudósítónk ez alkalommal Dohából, a Kalifa Nemzetközi Stadion melletti Villaggio Mallból,
a földkerekség egyik legelőkelőbb bevásárlóközpontjából jelentkezett, ahová mini Olaszországot varázsoltak elektromos gondolával, mesterséges kanálissal, festett azúrkék égbolttal. Ha valakinek esetleg ezt a kápráztatást már nem veszi be a gyomra, szelídebb ámítást keresve ellátogathat Doha Kanat nevű negyedébe, ahol valódi kanálisok, valódi tarka házak és a Rialto híd valódi utánzata segítenek elhitetni, hogy az európai kultúrkörnyezet némi befektetéssel importálható.

• Minden idők egyik legjobb csatára, a brazil Romário hosszabb interjút adott országa egyik leghíresebb online újságírójának, Casimiro Miguel Vieirának, természetesen a válogatott és a világbajnokságok is szóba kerültek. A hetven válogatottsága alkalmával 55 gólt szerző, most 56 esztendős futballista keményen bírálta a korábbi szövetségi kapitányokat is. Azt mondta, Mario Zagallo és Vanderlei Luxemburgo elvett tőle két olimpiát, Zagallo pedig még egy vb-t is, akárcsak Luiz Felipe Scolari, s a négy tornából hármat elveszítettek a brazilok.

• Stipsicz Bence, a Fehérvár jégkorongcsapatának hátvédje nyilatkozott lapunknak. A válogatott hokis nehéz időszakon van túl, vállsérülése miatt majdnem a teljes előző idényt kihagyta. Szerencsére már maga mögött hagyta a sérülést, nem érez félelmet, nincs a fejében, nem befolyásolja a pályán. Az évad elején azonban még időre volt szüksége ahhoz, hogy visszanyerje a korábbi fizikai állapotát, és formába tudjon lendülni. A Bajnokok Ligája-mérkőzések jól sikerültek, azután kissé visszaesett a teljesítménye, a válogatott szünet óta viszont újra a régi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik