Van Dijk a következő hetekben dönt a jövőjéről

Vágólapra másolva!
2024.07.11. 12:46
Virgil van Dijk a következő hetekben dönt a jövőjéről (Fotó: Getty Images)
Szoboszlai Dominik liverpooli klubtársa, a holland Virgil van Dijk a következő néhány hétben dönt a pályafutásáról, ez az idő elmondása szerint elegendő lesz arra, hogy feldolgozza az elődöntős kiesést a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon.

„A nyáron alaposan átgondolom, mit akarok klub- és válogatott szinten. Jelenleg a leghalványabb ötletem sincs” – fogalmazott a 75-szörös válogatott hátvéd, akinek még egy évig érvényes a szerződése a Liverpoollal. Hozzátette: előbb még fel kell állniuk a mostani vereségből.

Az Eb-n az angolok a 91. percben szerzett góllal győzték le 2–1-re a hollandokat, és ezzel bejutottak a spanyolok elleni vasárnapi döntőbe.

„Egy ilyen idény után, amikor mindenféle dolog történt, a vége érzelmessé válik, mert tudod, hogy nincs tovább” – mondta Van Dijk, aki úgy érezte, hogy volt esélyük a fináléba kerülésre.

A csapatkapitány – aki hétfőn ünnepelte 33. születésnapját – hangsúlyozta: nagyon fáj neki, hogy ilyen későn kapták a búcsút jelentő gólt, mindent beleadtak, és most mégis üres kézzel kell távozniuk Németországból.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik