F1: megtámadták Pérez testőreit, az egyiküket egy lövés is eltalálta

Vágólapra másolva!
2021.05.22. 19:00
null
Sergio Pérezt nem csak az időmérőjéről kérdezték szombat délután Monacóban (Fotó: AFP)
Csak a kilencedik helyen zárta a Monacói Nagydíj időmérőjét Sergio Pérez, akiről más okból kifolyólag is sokat beszéltek szombaton a paddockban. Mint kiderült, a mexikói versenyző családjának az egyik testőrét támadás érte Pérez szülővárosában – az időmérő után a Red Bull pilótája elmondta, hogy mi is történt.

 

Szombaton felröppent a hír Monacóban, miszerint támadás érte Sergio Pérez testőreit a versenyző szülővárosában, a mexikói Guadalajarában. A hírek szerint Pérez testvérének a testőre sérült meg a rablás során, miután eltalálta egy lövés. A mexikói El Informador című újság szerinta testőr és a támadók egymásra lőtték, amely során megsérült az előbbi arca. A rablók ezt követően egy fekete autóval elmenekültek a helyszínről.

Az időmérő után a Monacóban tartózkodó újságírók megkérdezték Pérezt az esetről, és ő el is mondta, hogy pontosan mi történt.

„Megpróbálták ellopni a testőreim autóját, és az egyikőjük megsérült, amikor eltalálta egy lövés. Valójában csak ennyi történt, és már jól van, a rendőrök pedig el is kapták a rablókat– árulta el a Red Bull versenyzője, aki arra is kitért, hogy a családja érintett volt-e a támadásban. – Nem, a családom jól van, köszönöm a kérdést.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik