Michael Schumacher meglátogatta a kórházban Felipe Massát

Vágólapra másolva!
2009.08.01. 14:18
A hétszeres világbajnok német Michael Schumacher meglátogatta a sérülése után lábadozó Felipe Massát az Állami Egészségügyi Központban. Eközben Mark Webber, a Red Bull ausztrál versenyzője úgy nyilatkozott, hogy a német pilóta képes lesz még ebben a szezonban futamot nyerni.
Schumacher gyorsan jött, gyorsan távozott
Fotó: Reuters
Schumacher gyorsan jött, gyorsan távozott
Schumacher gyorsan jött, gyorsan távozott
Fotó: Reuters
Schumacher gyorsan jött, gyorsan távozott
Schumacher mellett a Ferrari korábbi csapatfőnöke, Jean Todt is meglátogatta a Magyar Nagydíjon szerencsétlenül járt Felipe Massát. Dino Altmann, a brazil versenyző orvosa pedig elmondta: a pilóta állapota folyamatosan javul, sétálgat a kórházban, hazatérését így semmi sem fenyegeti.

Schumacher amilyen gyorsan érkezett, olyan gyorsan távozott is. A sajtó képviselőivel nem állt szóba, s elhajtott tűzpiros Alfa Romeójával. A német legendára igencsak „sűrű” hetek várnak, ha ideálisan fel akar készülni a következő versenyre, amelyen Massa sérülése miatt ismét rajthoz áll.

Mark Webber, a Red Bull ausztrál pilótája szerint nem is lesz esélytelen Schumacher a hátralévő futamokon.

„Michael világklasszis pilóta, vissza fog térni, s képes lesz még futamot is nyerni ebben a szezonban. Hatalmas erő van benne, ez nem kérdés. Néhány évet ugyan kihagyott, más sportágakkal foglalta el magát: motorozni például elég jól tudott. Úgyhogy remek állapotban van” – mondta Mark Webber a német pilótáról.

Eközben az egész sportágat érintő jó hír is bejárta a világsajtót: Max Mosley, a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnöke aláírta a Formula–1 jövőjét garantáló, a sportág működésének alapjait tartalmazó egyezményt, a Concorde-szerződést.

Az FIA, a csapatok és az F1 kereskedelmi jogainak tulajdonosai közötti megállapodás 2012-ig érvényes, és szignálásával véget értek a száguldó cirkusz szabályai körül zajló, hónapokon keresztül tartó viták.

Szavazás

Ön mit vár Michael Schumacher visszatérésétől?

  • Visszajön és megmutatja, ki a király
  • Ennyi felkészülési idővel nem szabad túlzott elvárásokat támasztani vele szemben
  • Ha több futamot kap, jó teljesítményt nyújt
  • Ez már nem neki való...
Írja be az itt látható számot!


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik