Ekl: Ezt el kell felejteni, és a Fradira koncentrálni, hogy elhozzuk a 3 pontot – Kiss Tamás

Vágólapra másolva!
2022.07.29. 09:13
A Puskás Akadémia hazai pályán 0–0-t játszott a Vitóriával, a hazai háromgólos győzelmével a portugál csapat jutott tovább az Európa-konferencialigában. A találkozó után a Hollandiából visszatérő Kiss Tamással beszélgetett az NSO Tv stábja.

Kiss Tamás sajnálja, hogy a visszavágón sem tudtak győzelmet aratni.

„Továbbjutnunk már amúgy is nagyon nehéz lett volna. Próbáltunk annyit kozmetikázni a párharcból, hogy az egyik mérkőzést legalább megnyerjük, még ha nem is ér továbbjutást. Sajnos ez nem sikerült, de úgy érzem, hogy a csapat sokat küzdött, és ez a nulla nulla sem egy rossz eredmény egy elég erős portugál együttes ellen.”

Videónkban beszél arról, hogy miben érezte a különbséget a pályán. Szóba kerül a hollandiai kalandja, illetve már a vasárnapi, Ferencváros elleni NB I-es rangadó is.

EURÓPA-KONFERENCIALIGA, SELEJTEZŐ
2. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ

Puskás Akadémia FC–Vitória Guimaraes (portugál) 0–0
Felcsút,
Pancho Aréna, 2325 néző. Vezette: Sundberg (dán)
PAFC:
Markek – Szolnoki (Van Nieff, 45+1.), Stronati, Spandler, Nagy Zs. (Mezghrani, 20.) – Urblík, Favorov, Corbu (Baluta, 64.) – Komáromi, Kiss T. (Kicsun, 63.) – Zahedi (Puljic, 63.). Vezetőedző: Hornyák Zsolt
Vitória: Varela – Miguel Maga, Amaro, Mumin, Ogava (Hélder Sá, 82.) – Tiago Silva, Alfa Semedo, Daniel Silva (Ibrahima Bamba, 82.) – Lameiras (Joao Pereira, 76.), André O. Silva (Anderson Silva, 64.), Jota Silva (Nelson Luz, 64.). Vezetőedző: Joao Aroso
Továbbjutott:
a Vitória Guimaraes, 3–0-s összesítéssel
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik