Videó: Szoboszlait nem mindennapi köszöntésben részesítették a társak!

Vágólapra másolva!
2023.10.26. 12:42
null
Szoboszlai Dominik a Liverpool szerdai edzésén (Fotó: twitter.com/Liverpool FC)
A Liverpool FC csütörtökön a francia Toulouse ellen lép pályára otthon a labdarúgó Európa-ligában. A csapat mérkőzés előtti, szerdai edzésén a társak különleges születésnapi köszöntésben részesítették Szoboszlai Dominikot – derül ki egy angol újságíró Twitter/X-en közzétett videójából.

 

 

Szoboszlai Dominiknak szerdán volt a 23. születésnapja. Arról már beszámoltunk, hogy a klub hogyan köszöntötte fel magyar válogatott középpályását a közösségi oldalán, azóta az is kiderült, hogyan köszöntötték fel a játékostársak a szerdai edzésen.

A Liverpool szerdai, a Toulouse elleni csütörtöki Európa-liga-meccsét megelőző tréningjén jelen lévő újságíró, Ian Doyle vette videóra és osztotta meg a Twitter/X-en, ahogy a csapattársak különböző nyelveken (angolul kezdték, aztán több más nyelven is folytatták) eléneklik Szoboszlainak a „Boldog születésnapot” kezdetű dalt.

 

 

Az ünneplés kapcsán rövid cikket is író empireofthekop.com megjegyezte, ha Szoboszlai a Toulouse ellen újabb látványos gólt lő, akkor alighanem a liverpooliak szurkolótábora is szerenádot ad a 23 éves középpályásnak.

A Liverpool az El-ben két forduló után hat ponttal vezeti csoportját, a Toulouse 4 ponttal a 2. helyen áll. Szoboszlai az eddigi két nemzetközi kupameccsen csereként állt be a Liverpoolba. Az El-ben még nem talált be a kapuba, minden sorozatot nézve 12 mérkőzésen két gólt szerzett eddig Liverpoolban a nyáron a német RB Leipzigtől megvett középpályás.

EURÓPA-LIGA
E-CSOPORT
21.00:
Liverpool (angol)–Toulouse (francia) (Tv: RTL3)
21.00: Union Saint-Gilloise (belga)–Linzer ASK (osztrák)

AZ E-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Liverpool FC 2 2 5–1 +4 6
2. Toulouse 2 1 1 2–1 +1 4
3. Union Saint-Gilloise 2 1 1 1–3 –2 1
4. Linzer ASK 2 2 1–4 –3 0

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik