El: német játékvezető az FTC fiumei mérkőzésén

Vágólapra másolva!
2014.07.14. 15:09
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) német játékvezetőt jelölt ki a Rijeka–Ferencváros Európa-liga-selejtező horvátországi mérkőzésére.

A vezetőbíró a hamburgi Tobias Stieler lesz, aki pályafutása első nemzetközi kupamérkőzésére készül. A 33 éves jogász nem igazán rutinos, 2012 tavasza óta 26 meccset vezetett a Bundesligában.

Stieler munkáját Christoph Bornhorst és Sascha Thielert segíti, a negyedik játékvezető Robert Hartmann. Munkájukat a török Mehmet Murat Ilgaz ellenőrzi.

Mint korábban hírt adtunk róla, a Diósgyőr bulgáriai vendégjátékán ciprusi kvartett működik közre, korábban pedig arról is beszámoltunk, hogy a győriek Göteborg elleni hazai meccsén az ukrán Anatolij Abdula fújja a sípot.

Magyar játékvezető az odavágókon nem érdekelt, két ellenőrünk képviselteti magát: Tóth Vencel a Ruch Chorzów–Vaduz meccsen a cseh Radek Prihoda, míg Székely Ferenc a Linfield–AIK összecsapáson az osztrák René Eisner munkáját ellenőrzi.

A BL-ben ellenben lesz magyar játékvezető, a Bognár Tamás, Albert István, Kispál Róbert, Szabó Zsolt négyes a Rabotnicski–HJK Helsinki meccsen működik közre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik