nemzetisport.hu 2015.10.22 15:19 Frissítve: 2015.10.22 15:33

Videó: ezzel a gyakorlattal indul Berki a riói kvótáért

Berki Krisztián bemutatta lólengésgyakorlatát, amellyel az október 23-án kezdődő glasgow-i olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságra készül. Olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornászunknak a riói kvótához érmes helyen kell végeznie az eseményen. Berki gyakorlata minket meggyőzött. És Önt?

 

Videó: International Gymnast


A magyar lólengés-specialista a pódiumedzésen 6.7-es indulópontszámú gyakorlatát mutatta be, de van még egy aduja – a 7.0-s értékű gyakorlat.

„A 6.7-es indulópontszámú gyakorlatomat mutattam be a pódiumedzésen, elég jól sikerült. Az olló egy kicsit lassabban ment fel a szokásosnál, de utána minden rendben volt. Azt később döntjük el edzőmmel, hogy melyik gyakorlatot mutatom be a hétfőn, a 6.7 vagy 7.0 kiindulójút, de edzésen folyamatosan megy mind a kettő. A szerekkel nincs gond, inkább a hideggel. Egy kicsit hideg van a teremben, ezért jól fel kell öltözni, mert a melegítés után gyorsan kihűlünk" – értékelte Berki Krisztián a pódiumedzést.

„A várakozásoknak megfelelően teljesített a csapat, mindenki azt hozta, amit tud. A nyújtón volt két hibánk, ezt a versenyig mindenképpen kijavítjuk. A két lólengés-specialistával, Berki Krisztiánnal és Hidvégi Viddel is elégedett vagyok” – vélekedett Kovács István szövetségi kapitány.

2021.09.25 09:48:37

Egyéb egyéni NÉMETH ANDREA

Olyan egyetemet szeretne, amely a világ sportjában ismert és elismert intézmény.

2021.09.24 15:15:09

Egyéb egyéni B. D. K.

Valerie Loureda ketrecharcos egyáltalán nem szégyenlős, a képeiért pedig odavannak a követői.