CS. B. 2022.05.17 14:36 Frissítve: 2022.05.18 02:14

Sportrádió: Magyarország kezd bekapcsolódni a nemzetközi vérkeringésbe – Van Gerwen

Kedden több sztárjátékos mellett Michael van Gerwen is részt vesz a budapesti MVM Dome-ban esedékes Hungarian Darts Show-n. A holland sztárjátékos – aki a tavalyi Hungarian Darts Trophyn is szerepelt – hétfőn a Sportrádió kérdéseire is válaszolt.

 

Michael van Gerwen remek hangulatra számít kedden (Fotó: Bánkúti Sándor/Ripost)

 

 
Darts: a világ egyik leghíresebb sportolója látogat Magyarországra

„Ami Magyarországot és a dartsot illeti, egyre inkább kezd bekapcsolódni a nemzetközi vérkeringésbe. Azt gondolom, hogy minél szorosabbra fűzzük a kapcsolatunkat egymással, annál előrébb jutunk. Tavaly szeptemberben egy European Tour-versennyel elkezdődött itt valami, ami nagyon jót tesz a darts világának. Optimista vagyok a jövővel kapcsolatban, szerintem sok jó dolog vár még ránk” –  válaszolt a holland sztárjátékos Csikós Gábor kérdésére.  

Michael van Gerwen azt is elmondta, nagyszerű hangulatra számít a keddi eseményen. Hozzátette, mint mindig, most is nyerni szeretne. 

2022.06.23 15:21:50

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A verseny fő mobilitási partnere idén is aktívan jelen lesz a balatoni térségben. (x)

2022.06.29 23:06:43

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Popovici két aranyérme azonban mindent vitt, és miután mindkettőt kivételesen rokonszenves, beszélni szerető és tudó 17 éves srác nyakába akasztották, az esemény néhány napra még a futballt is lesöpörte a címlapokról. Az írások egymást túllicitálva igyekeztek dimenzionálni a „miként történhetett, hogy nem vettük észre, mekkora zseni él közöttünk?” kollektív bűnét.

2022.06.28 12:37:49

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Ha rendszeresen sportolunk, vagy most készülünk életmódot váltani, akkor elengedhetetlen a megfelelő lábbeli kiválasztása hozzá.