NS-jótékonyság: csak egy kattintás – a nevezéssel együtt segíthetünk

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2022.02.23. 12:44
A Budapest Sportiroda 2008 óta áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak.

Ebben az évben a 37. Spar Budapest maratoni megújult online nevezési rendszere új, egyszerű adományozási formát tesz lehetővé: az indulni szándékozók a jelentkezéskor automatikusan egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt „jótékonysági termékre” kattinthatnak 1000 forintért, amit a kosarukba tehetnek és a nevezéssel együtt kifizethetnek. Az alapösszeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből valaki többet vesz, de nevezéstől függetlenül önállóan is lehet vásárolni.

A segítőkész futók az idén a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány, a „Zászlós Maratonistával” a mezőcsáti ovisokért akciót, a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot, a Bátor Tábor Élménykülönítményt, a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot, a Suhanj! Alapítványt, a UNICEF-et és az Ökumenikus Segélyszervezetet támogathatják. Tavaly a 36. Spar Budapest maratoni jóvoltából 20.2 millió forint gyűlt össze, a szervezők bíznak benne, hogy idén októberben is hasonló nagyságrendű adománnyal számolhatnak.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik