Csupasport: idén kezdte, jövőre Spartan-nagykövet lesz

N. ZS.N. ZS.
Vágólapra másolva!
2022.12.30. 20:04
Címkék
Juhos Zsófiát teljesen beszippantotta a Spartan közege, mindent megtesz, hogy méltó módon lássa el nagyköveti feladatait.

– Mikor kezdte a Spartant?
– Nem vagyok régi motoros, csupán idén – mondta Juhos Zsófia a Csupasportnak. – A párom egy ideje már űzi, áprilisban elmentem vele egy versenyre, s teljesen beszippantott az atmoszféra. Miután hazaértünk, már jelentkeztem is az októberi komlói eseményre. Áprilisban kezdtem nagy erővel készülni, s mivel amúgy is fontos szerepet játszik az életemben a sport, nem volt nagy változás, csupán kitűztem egy konkrét célt magam elé. Kíváncsi voltam, mit tudok kihozni magamból.– Mikor kezdte a Spartant?
– Nem vagyok régi motoros, csupán idén – mondta Juhos Zsófia a Csupasportnak. – A párom egy ideje már űzi, áprilisban elmentem vele egy versenyre, s teljesen beszippantott az atmoszféra. Miután hazaértünk, már jelentkeztem is az októberi komlói eseményre. Áprilisban kezdtem nagy erővel készülni, s mivel amúgy is fontos szerepet játszik az életemben a sport, nem volt nagy változás, csupán kitűztem egy konkrét célt magam elé. Kíváncsi voltam, mit tudok kihozni magamból.

– Hogyan készült a fél év múlva megrendezett versenyre?
– A szabadban futottam, s heti háromszor crossfitedzésre jártam. Ezt a mai napig csinálom, továbbá a konditeremben a futópadot szoktam használni, lépcsőzöm és megerősítettem a karjaimat. Bevallom, stréber voltam, s a nagy nap előtt átolvastam a versenyszabályzatot, képben akartam lenni mindennel. Fizikailag és mentálisan is felkészítettem magam. A Sprint rajtja előtt egy pillanatra azt éreztem, hogy kevés vagyok ehhez, megjelent egy könnycsepp a szememben, ami megfelelően motivált. Eldöntöttem, hogy meg tudom csinálni, drámai pillanat volt, ám kellett az a könnycsepp is a teljesítéshez.

Az interjú folytatása a csupasport.hu oldalán olvasható, IDE KATTINTVA!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik