Csupasport: a táncosnő jótékonysági futással segítene a kutyáknak

T. N.T. N.
Vágólapra másolva!
2021.07.20. 18:22
Címkék
A táncművész, táncoktató életében fontos szerepet tölt be a sport, újabban túrázik is, de hosszabb ideje fut, és szívesen részt venne kutyamenhelyek javára tartott jótékonysági versenyen.

Molnár Andrea táncművész, műsorvezető, sportoló, akinek sosem volt kérdés, hogy a sport egész életében fontos szerepet játszik majd, a gyerekkorát folyamatos mozgásban töltötte.

„Testnevelő családban nőttem fel, nagypapám és édesanyám is pedagógus volt – kezdte megkeresésünkre a 38 esztendős Molnár Andrea. A nyaralásaink is sportolással teltek, már gyerekkoromban egyértelmű volt, hogy a mozgás fontos szerepet játszik mindig az életemben. Óvoda után állandóan anyukám délutáni szakkörein voltam, általános iskolában atletizáltam, a középiskolában kosaraztam. Egy szó mint száz, nem volt kérdés, hogy a sport elkísér, a kérdés csak az volt, hogy a táncot elfogadják-e sportnak vagy »csak« művészetnek. A tánc ugyanolyan élsport, mint mondjuk az atlétikában a rövid- vagy középtávfutás, mivel hasonlóan kemény felkészülést igényel. Folyamatosan fejleszteni kell a robbanékonyságot, fegyelmezetten, keményen kell dolgoznunk.”

Molnár Andrea tizenöt éve fut, elmondása alapján kocogás közben rengeteg ötlet jut eszébe.

A teljes cikket elolvashatja a csupasport.hu weboldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik