Floorball: nagyon kellemetlen hívást kaptak a Pillangók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.10. 19:22
A férfi floorball ob I alapszakaszának utolsó fordulója után kialakult a rájátszás két osztályának induló táblázata, míg a hölgyeknél máris elkezdődött az elődöntő – méghozzá óriási meglepetéssel.

NŐK. A rájátszás első mérkőzésén alighanem a női szezon eddigi legnagyobb meglepetése született meg: az alapszakaszt 100%-os teljesítménnyel megnyerő Pillangók hazai pályán kikaptak a komáromi lányoktól. Az utóbbi hetekben egyre jobban játszó Nokia, a tavalyi bronzérmes ezzel a „hívással” óriási lépést tett afelé, hogy még nagyobb meglepetést szerezzen.NŐK. A rájátszás első mérkőzésén alighanem a női szezon eddigi legnagyobb meglepetése született meg: az alapszakaszt 100%-os teljesítménnyel megnyerő Pillangók hazai pályán kikaptak a komáromi lányoktól. Az utóbbi hetekben egyre jobban játszó Nokia, a tavalyi bronzérmes ezzel a „hívással” óriási lépést tett afelé, hogy még nagyobb meglepetést szerezzen.

NŐI FLOORBALL OB I
ELŐDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK

Neumann Pillangók–SZPK-Nokia 2–3
Eszterházy-MEISE–Phoenix Fireball 0–5
A párharcok az egyik fél második győzelméig tartanak.

FÉRFIAK. Az RKA Kinizsi és a Floorball Team Future mérkőzését még be kell pótolni, de ez már nem befolyásolja a rájátszás menetrendjét. A két csoportban (felsőház, alsóház) kétszer játszanak egymás ellen a csapatok, méghozzá oda-visszavágós rendszerben.

FÉRFI FLOORBALL OB I
ALAPSZAKASZ, 14. (UTOLSÓ) FORDULÓ

Phoenix Fireball SE–Floorball Team Future 14–6
SZPK-Nokia Komárom–RKA Kinizsi TTK 14–7
Dunai Krokodilok SE–IBK Cartoon Heroes 8–6
Neumann Wombats FSE–Dunaújvárosi Főiskola-RFT 9–5
A felsőház kiinduló táblázata: 1. Phoenix Fireball SE 4 (bónuszpont), 2. Dunai Krokodilok SE 3 (bónuszpont), 3. SZPK-Nokia Komárom 2 (bónuszpont), 4. Dunaújvárosi Főiskola-RFT 1 (bónuszpont)
Az alsóház kiinduló táblázata: 5. RKA Kinizsi 4 (bónuszpont), 6. Neumann Wombats FSE 3 (bónuszpont), 7. IBK Cartoon Heroes 2 (bónuszpont), 8. Floorball Team Future 1 (bónuszpont)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik