Felnőtt tartalom!
Felnőtt tartalom!

A következő oldalon felnőtt tartalom található! Csak akkor folytassa az olvasást, ha elmúlt 18 éves!

elmúltam 18 éves, folytatom
még nem vagyok 18 éves
D. Á. 2020.11.10 23:35 Frissítve: 2020.11.10 23:39

MCS: őrült pillanatokkal zárult a LoL-csoportkörök második meccsnapja

Egészen elképesztő pillanatokat élhettek át a játékosok és a nézők, ugyanis a 2020-as esztendő egyik legnagyobb backdoorját hozta össze Vonalkód, a Komáromi Ezüst Vitézek felső ösvényese a nap záróakkordjaként. Ez történt a Megyék Csatája League of Legends csoportköreinek második mérkőzésnapján.

 

Csongrádi Turulok vs. Baranyai Bástyák (2–0)

Éltek a játékosok a lehetőségekkel, Yone és Seraphine, két korábban nem játszható hős elvitte a show-t az első összecsapáson, a Baranyai Bástyák legnagyobb szomorúságára. A viszonylag kevés akciót hozó, de annál taktikusabb első meccs után érkezett egy hatalmas vérfürdő, amit a középső ösvényes Kassadin neve fémjelzett. Ahogy beért a skálázódó összeállítás, úgy fogytak el a Baranyai Bástyák esélyei, így magabiztos 2-0-val kezdtek a Csongrádi Turulok a déli régió csoportköreiben.

Somogyi Sasok vs. Tolnai Hercegek (2–0)

Becsületesen védekezett utolsó leheletéig a Tolnai Herceges csapata, de túl nagy volt a különbség a
középső és alsó ösvényen. Ahogy az első Bo2-ben, itt is egy Kassadin választás borzolta a kedélyeket, de érdemes megemlíteni Braumot, aki tökéletesen tette a dolgát minden 2v2 párosításban.

 


Budapesti Griffek vs. Pesti Arany Oroszlánok (1–1)

A Bo2-es széria első körében nem ismert kegyelmet a SanyaDau vezette Budapesti Griffek csapata, nagyon simán döntötték be az ellenfél Nexusát. A visszavágóra megváltozott a játék képe, bár előnyt tudtak kiépíteni a Budapesti Griffek, a Pesti Arany Oroszlánok nem engedték el a meccset, fokozatosan zárkóztak fel ellenfelükre. A végjátékban beindult Zoli Luxa, miközben Dommancs Caitlynje osztotta a sebzést a hátsó sorokból. 

Komáromi Ezüst Vitézek vs. Hevesi Gólyák (1–1)

Az első mérkőzésen a Komáromi Ezüst Vitézek akarata érvényesült, nem volt egy súlycsoportban a két ötös. A folytatásban hasonló képet mutatott a játék, de nem került pont a meccs végére, ami végül döntőnek bizonyult. Hiába szerzett két Ősi Sárkányt, Óceán lelket, valamint egy Baron Nashort, még inhibitort sem tudott dönteni a Komáromi Ezüst Vitézek csapata. Vonalkód folyamatosan a váltott ösvénytolásra játszott, ami végül meghozta gyümölcsét. A felső ösvényes Hevesi Gólyának sikerült előadnia a magyar xPekét, ezzel pontot mentett csapatának.

2021.06.03 21:00:42

E-Sport K. B.

A döntő párharcban 1–1-es döntetlen után 3–0-ra legyőzte a F1 Hungary Liga FC-t.

2021.03.02 15:19:40

E-Sport nemzetisport.hu

A 14 és 40 év közötti korosztály jelentkezését várják – a versenyek élőben, illetve felvételről az NSO-n és televíziós csatornákon is láthatóak lesznek. (x)

2021.01.22 17:47:46

E-Sport KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Az Alfa Romeo kötelékébe tartozó Bereznay Dániellel karrierjéről, no meg Hamiltonról, Räikkönenről és Mick Schumacherről is beszélgettünk.