FIFA 22: Szalai Attila a hét legjobbjai között – két gólpassza informot ért!

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.12.09. 08:11
null
<strong>Szalai Attila</strong> új lapja (Fotó: <a href="https://www.futbin.com/22/player/22274/attila-szalai" target="_blank">futbin.com</a>)
Mint ismert, Szalai Attila majdnem egy hónap után ismét tagja volt a Fenerbahce kezdőcsapatának. Visszatérése elég jól sikerült, hiszen két gólpasszal járult hozzá csapata 4–0-s győzelméhez a sereghajtó Rizespor ellen. A jó teljesítményére a FIFA 22 videojáték készítői is felfigyeltek, akik betették őt a hét legjobb csapatába. A magyar válogatott védő ennek értelmében új, felturbózott lapot kapott, amelyet a játékosok december 8. és 15. között nyithatnak ki a különböző csomagokból, valamint a szokásos, péntektől vasárnapig tartó hétvégi liga jutalomlapjai között is „kipickelhető” lesz.

 

Szalai Attila új lapja egész jól néz ki. Az új kártya 81-es összértékelést kapott – a magyar védő eredeti lapja 75-ös. A fizikai értékei nagyon jók: 93-as az ereje, 86-os az agressziója, jól is ugrik, valamint 85-ös az állóképessége, így a meccsek végét is bírja. A védekező értékei is biztatók, persze egy Shadows chemistryt rátéve ez még tovább javítható.

A passzának összértékelése 56-ról 62-re fejlődött a Fererbahcéban legutóbb két gólpasszt kiosztó 23 éves játékosnak.

Az ára jelenleg nagyjából 11-12 ezer coin.


TÖRÖKORSZÁG, SÜPER LIG
15. FORDULÓ

Fenerbahce–Rizespor 4–0 (Berisha 13., Dursun 70., 79., 90.)
Fenerbahce: Szalai Attila a második és a negyedik gólnál adott gólpasszt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik