Videó: Fernandes látványosan nem örült Sancho góljának, Solskjaer járt a fejében?

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.11.24. 12:19
null
<strong>Sancho</strong> majdnem 750 perc után szerezte meg az első gólját az MU-ban (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a Manchester United 2–0-s győzelmet aratott a Villarreal vendégeként a Bajnokok Ligája csoportkörében, ezzel pedig továbbjutott, sőt már a csoportelsősége is biztossá vált. A „vörös ördögök” mindent eldöntő gólját Jadon Sancho szerezte, aki első találat jegyezte az MU-ban. A gólt azonban nem mindenki fogadta kitörő örömmel a vendégek oldaláról.

Sanchóhoz a bombagólja után azonnal odarohantak a társak és jól kihallhatóan gratuláltak neki a maguk stílusában. A gólpasszt jegyző, csupán csereként pályára lépő Bruno Fernandes azonban leszegett fejjel ment oda hozzájuk.

Harry Maguire: Szép munka! Megérdemelted!

Scott McTominay: Kib...ottul megérdemelted! Ez az, amiről beszéltem!


Bruno Fernandes nem ünneplése kapcsán két teória született. Az egyik, hogy a menesztett Ole Gunnar Solskjaer iránti tiszteletből nem örült látványosan a találatnak. Mint ismert, a portugál klasszis a Watford elleni 4–1-es vereség után látványosan kiállt a norvég tréner mellett, amikor kérte, hogy őket, játékosokat hibáztassák a kialakult helyzet miatt, ne pedig a menedzsert. Ugyanakkor az is felmerült, hogy Fernandes azért nem ünnepelte meg a Sancho számára igen fontos gólt, mert a létfontosságú BL-meccsen kiszorult a kezdőből, a helyén Donny van de Beek játszott.

SANCHO BOMBAGÓLJA

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
5. FORDULÓ
F-CSOPORT
Villarreal (spanyol)–Manchester United (angol) 0–2 (0–0)

Villarreal, Estadio de la Cerámica. Vezette: Brych (német)
VILLARREAL: Rulli – Foyth, Albiol, Pau Torres, Estupinán (Raba, 79.) – Trigueros (A. Moreno, 73.), Capoue, Parejo, Moi Gómez (Dia, 84.) – Pino (Chukwueze, 73.), Danjuma. Vezetőedző: Unai Emery
MAN. UNITED: De Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, A. Telles – McTominay, Fred – Sancho (Mata, 90+3.), Van de Beek (B. Fernandes, 66.), Martial (Rashford, 66.) – C. Ronaldo (Matics, 90+1.). Mb. edző: Michael Carrick
Gólszerző: C. Ronaldo (78.), Sancho (90.)

A MÉRKŐZÉS ÉLŐ, SZÖVEGES TUDÓSÍTÁSA ITT!

A Manchester United már biztos csoportelsőként továbbjutott.

AZ F-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Manchester United 5 3 1 1 10–7 +3 10
2. Villarreal 5 2 1 2 9–7 +2 7
3. Atalanta 5 1 3 1 10–10 0 6
4. Young Boys 5 1 1 3 6–11 –5 4
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik