BL: „Messi, Suárez, Neymar? Két fenomén... és egy fél”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.07. 16:12
Dino Zoffot nem nyűgözte le a Barcelona labdarúgócsapatának feltámadása a PSG elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben, a világbajnok olasz kapus óva intette a katalán csapatot a Juventus elleni negyeddöntőtől.

„Nagyszerű párosítás, azt mondanám a spanyoloknak, hogy legyenek nagyon óvatosak. Ez a Juventus sohasem adja fel. Továbbjuthat-e az olasz együttes? Még szép! – mondta az AS-nek Dino Zoff. – Nem voltam lenyűgözve a Barcelona fordításától, még ha a média rendkívül fel is kapta azt. Persze, nem túl gyakori egy ekkora feltámadás, de a PSG túl érzelmes volt, nem tetszett a Camp Nouban mutatott játéka.”„Nagyszerű párosítás, azt mondanám a spanyoloknak, hogy legyenek nagyon óvatosak. Ez a Juventus sohasem adja fel. Továbbjuthat-e az olasz együttes? Még szép! – mondta az AS-nek Dino Zoff. – Nem voltam lenyűgözve a Barcelona fordításától, még ha a média rendkívül fel is kapta azt. Persze, nem túl gyakori egy ekkora feltámadás, de a PSG túl érzelmes volt, nem tetszett a Camp Nouban mutatott játéka.”

„A Lionel Messi, Luis Suarez, Neymar trió fantasztikus a pályán, kétségkívül két fenomén... és egy fél. Nehéz lesz a Juventusnak megállítania őket, de képes rá, hiszen az egyik legjobb védelme van a Bajnokok Ligájában” – zárta gondolatait Dino Zoff, a Juventus volt kapusa, aki 40 évesen, 4 hónaposan és 13 naposan a valaha volt legidősebb világbajnok lett 1982-ben, Spanyolországban.

A két csapat jövő kedden találkozik Torinóban a BL-negyeddöntő első felvonásán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik