BL: kiborultak a C. Ronaldo-fanok a Real Madrid háromszavas posztja után

Vágólapra másolva!
2023.03.16. 12:03
Mint arról beszámoltunk, Karim Benzema góljával a Real Madrid hazai környezetben is legyőzte a Liverpoolt, így 6–2-es összesítéssel jutott be a legjobb nyolc közé. Az aranylabdás labdarúgó gólja után a „blancók” Twitter-oldalára egy olyan bejegyzés került ki, ami több szurkolót is kiakasztott.

„Mr. Champions League” – olvasható a Real Madrid rövid posztjában. Ez a megnevezés egyértelműen a gólszerző Karim Benzemára utalt, viszont egyes drukkerek szerint a jelző csakis a klub legendás játékosát, Cristiano Ronaldót illetheti meg, és ezért ez a bejegyzés tiszteletlenség volt vele szemben.

A portugál gólvágó a maga 140 találatával minden idők legeredményesebb játékosa a Bajnokok Ligájában. Karim Benzema 89-nél jár, és már csak kettővel van lemaradva a képzeletbeli dobogó harmadik fokán álló Robert Lewandowskitól.

Fotó: Transfermarkt
Fotó: Transfermarkt

 

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN IDE KATTINTVA OLVASHAT!

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Real Madrid (spanyol)–Liverpool (angol) 1–0 (0–0)
Madrid, Santiago Bernabéu Stadion, 63 127 néző. V: Zwayer (német)
REAL MADRID: Courtois – Carvajal (L. Vázquez, 86.), Militao, Rüdiger, Nacho – Kroos (Tchouaméni, 84.), Camavinga, Modric (Ceballos, 81.) – Valverde, Benzema (Rodrygo, 81.), Vinícius Júnior (Asensio, 84.). Vezetőedző: Carlo Ancelotti
LIVERPOOL: Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson (Cimikasz, 90+1.) – Diogo Jota (Elliott, 57.), Fabinho, Milner (Oxlade-Chamberlain, 73.) – Szalah, Núnez (Firmino, 57.), Gakpo (Fábio Carvalho, 90+1.). Menedzser: Jürgen Klopp
Gólszerző: Benzema (79.)

Továbbjutott:
a Real Madrid, 6–2-es összesítéssel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik