BL: a Portónak a 2. hely nem a cél, de nem a vég

Vágólapra másolva!
2012.12.04. 23:56
A Bajnokok Ligája A-csoportjában a párizsi PSG legyőzte odahaza a portugál FC Portót, és ezzel eldőlt, hogy a két, már korábban továbbjutó csapat közül a franciák végeznek a csoport élén. A portugálok nem örülnek éppen, de túlságosan el sem kenődtek.

„Balszerencsénk volt, most is, az előző fordulóban is – füstölgött a lefújást követően a Porto mestere, Vítor Pereira. – Játékosaim keményen dolgoztak, de ki kell javítanunk még hibáinkat. Sokat kell fejlődnünk... Azért jöttünk egyébként Párizsba, hogy győzzünk, és a csoport élén végezzünk, de ez nem volt most lehetséges. A második hely viszont nem cél, nem vég, a következő körben folytatjuk. Hinnünk kell képességeinkben.” Vítor Pereira. – Játékosaim keményen dolgoztak, de ki kell javítanunk még hibáinkat. Sokat kell fejlődnünk... Azért jöttünk egyébként Párizsba, hogy győzzünk, és a csoport élén végezzünk, de ez nem volt most lehetséges. A második hely viszont nem cél, nem vég, a következő körben folytatjuk. Hinnünk kell képességeinkben.”

„Kikaptunk, mert nem figyeltünk végig, ám pozitív képet hagytunk magunkról, és egy jó kis mérkőzést játszottunk – így Nicolás Otamendi, a Porto argentin védője. – A következő körben, mint csapat, sokkal egységesebbnek kell lennünk. Megvan bennünk a győztes mentalitás, ezért nem is fontos, kit kapunk ellenfélnek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik