Premier League: Rendeztük a nézeteltérést Priskin ügyében - Swansea

Vágólapra másolva!
2011.06.27. 19:19
Huw Jenkins, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalába feljutó Swansea City elnöke hétfőn délután kijelentette: rendezték a vitás kérdéseket az Ipswich Townnal Priskin Tamás ügyében – jelentette a BBC.

Mint arról korábban beszámoltunk, az angol második vonalban szereplő Ipswich azért kérte a Premier League-et, hogy tiltsa el a Swansea-t a szerződtetésektől, mert a walesi klub tartozott neki a magyar támadó tavaszi kölcsönszerződése értelmében.Mint arról korábban beszámoltunk, az angol második vonalban szereplő Ipswich azért kérte a Premier League-et, hogy tiltsa el a Swansea-t a szerződtetésektől, mert a walesi klub tartozott neki a magyar támadó tavaszi kölcsönszerződése értelmében.

„Nincs semmiféle ügy az Ipswich és köztünk, a két csapat között kiváló a kapcsolat – mondta Jenkins hétfőn a BBC-nek. – Ma minden nézeteltérést rendeztünk, ami Priskin Tamás kölcsönadásával kapcsolatban kialakult."

Jenkins nem részletezte a nézeteltérés elsimításának módját, Simon Clegg Ipswich-elöljáró közleménye még nem jelent meg az ügyről.

Médiainformációk szerint az Ipswichnek 160 ezer fontos követelése volt a feljutást kivívó Cityvel szemben Priskin tavaszi kölcsönjátékával kapcsolatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik