PL: Wenger nem az MU-nak, külföldre adná el a belga védőt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.07. 21:58
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere kijelentette, nem szeretne egy hazai riválist erősíteni távozó belga hátvédjével, Thomas Vermaelennel, miközben az érdeklődő Manchester United az olasz fővárosban is kiszemelt egy védőt.

„Igen, távozhat. Vannak ajánlataink, többek között a Manchester Unitedtól is. Ideális esetben azt szeretnénk, ha nem angol klubhoz kerülne, de jelenlegi helyzetünkben nehezen állhatunk a döntése útjába” – nyilatkozta Wenger egy sajtótájékoztatón Vermaelenről. Angol források úgy tudják, a belga a Manchester United és a Barcelona között fog választani. Mindkét együttes próbálja megerősíteni a nyáron meggyengült hátsó alakzatát.Wenger egy sajtótájékoztatón Vermaelenről. Angol források úgy tudják, a belga a Manchester United és a Barcelona között fog választani. Mindkét együttes próbálja megerősíteni a nyáron meggyengült hátsó alakzatát.

Az Arsenalhoz idén nyáron érkezett Alexis Sánchez, Mathieu Debuchy, David Ospina és Calum Chambers is, de Wenger a további igazolások esélyét sem zárta ki a transzferkapu zárásáig hátralévő három és fél hétben.

A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal a belga mellett Olaszországban is kiszemelt egy hátvédet, méghozzá a Roma játékosát, Mehdi Benatiát – írja az Express. A gólerős marokkóiért korábban a Chelsea és a Manchester City is mutatott érdeklődést, ára Vermaelen háromszorosa, 30 millió font körül mozog.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik