MU: két állás egyszerre? Rangnick osztrák kapitány lenne – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.04.28. 19:56
null
Ralf Rangnick egyszerre lesz osztrák szövetségi kapitány és MU-tanácsadó? (Fotó: Getty Images)
Az egyik legmegbízhatóbb brit sportoldal, a The Athletic információi szerint a Manchester United jelenlegi menedzsere, Ralf Rangnick – aki a következő idénytől tanácsadó lesz a klubnál – hamarosan felajánlhatja szolgálatait az osztrák válogatottnak, ahol szövetségi kapitány lenne.

 

Az már biztos, hogy Rangnick nem marad az MU menedzsere a következő idényben, hiszen a klub múlt héten kinevezte erre a posztra az Ajax vezetőedzőjét, az 52 éves Erik Ten Hagot. Rangnick így – a szerződésébe foglaltak szerint – szakmai tanácsadóként marad a manchesteri klub alkalmazásában, további két évre.

A The Athletic csütörtöki információi szerint utóbbiról nem is mondana a német szakember, de két állást is elbírna egyszerre: a brit lap szerint hamarosan felajánlhatja szolgálatait a szövetségi kapitányt kereső osztrák válogatottnak – utóbbi nyitott lenne a megkeresésre.

A szintén brit Daily Mail és a Metro ennél is tovább megy: szerintük akár már javában folynak a tárgyalások az osztrák szövetség és Rangnick között, s már a következő napokban megszülethet az egyezség.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik