D. Á.
2022.08.19 10:30 Frissítve: 2022.08.19 11:12

MU: Ancelotti marasztalná, de Casemiro hamarosan orvosin lesz – sajtóhír

Mint beszámoltunk róla, a Manchester United labdarúgócsapata 60 millió euróért szerződtetné a Real Madrid brazil középpályását, Casemirót. A Marca csütörtökön arról írt, hogy a felek már mindenben megegyeztek egymással, s a 30 éves futballista hamarosan az orvosi vizsgálatokon is átesik.

Ancelotti még nem mondott le Casemiróról (Fotó: AFP)

 

 
„A média csak hazugságokat közöl” – CR tisztázni fogja a helyzetét
Betelt a pohár – az MU-szurkolók nem akarnak kimenni a Pool ellen

„Casemiro valószínűleg az utolsó óráit tölti a Real Madrid játékosaként” – írja a Marca enyhén lemondóan, ugyanakkor elfogadóan. A spanyol lap szerint a Manchester Unitednek a klubbal és a brazil védekező középpályással is sikerült megegyeznie, így pénteken már az orvosi vizsgálatokon is áteshet az ötszörös BL-győztes játékos.

A „királyiaknál” állítólag egyetlen személy van, aki még most is abban reménykedik, hogy megakadályozhatja az átigazolást: Carlo Ancelotti. Az olasz tréner szeretné meggyőzni Casemirót, hogy maradjon a Realban – ez nem meglepő, a 30 éves középpályás hosszú évek óta a madridiak egyik legbiztosabb pontja a középpályán.

A megállapodás egyébként annyiban változott a klubok között, hogy az eredetileg megbeszélt 60 millió euró helyett a vételi ár közelebb lesz a 70 millióhoz.


A Manchester United az idei nyári átigazolási időszakban ilyen gyorsan még nem cselekedett: kedden röppentek fel az első hírek Casemiro lehetséges átigazolásáról, s amennyiben hihetünk a spanyol és az angol sajtóhíreknek, három nap alatt sikerült is nyélbe ütni az üzletet.

Az MU első számú célpontja a középpályára Frenkie de Jong volt, ám az FC Barcelona holland középpályásának esze ágában sem volt az Old Traffordra igazolni.

Az Erik ten Hag-éra borzalmasan kezdődött Manchesterben: az első két forduló után nulla ponttal a tabella utolsó helyén áll az MU.

Továbbra is kérdéses, mi lesz Cristiano Ronaldóval, akit legutóbb a Borussia Dortmunddal hoztak szóba.

2022.10.01 12:23:30

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Partey hatalmas gólt lőtt, Jesus és Xhaka is betalált a Tottenham ellen. A vége 3–1.

2022.09.09 00:12:49

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Bajnokcsapatainkat előselejtezős fordulók során át előszobáztatják a BL-ben, míg a sajátjaik akkor is automatikusan a főtáblán kezdik, ha nem is bajnokok.

2022.09.06 10:00:55

Angol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

Súlyos betegsége miatt csaknem abbahagyta, ma ő a világ egyik legjobb védekező középpályása.

2022.09.05 12:49:14

Angol labdarúgás NAGY ZSOLT

Látványos fejlődési pályára állt a Newcastle United, amióta szaúd-arábiai kézbe került.