Manchester City: CR? Messi? Az argentin szerint van jobb

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.05. 10:40
Pablo Zabaleta, a Manchester City labdarúgócsapatának argentin védője szerint társa, Sergio Agüero a világ legjobb támadója.

„Régóta ismerem Agüerót, így magabiztosan állíthatom, élete formájában futballozik. Egyszerűnek tűnik, amit csinál, mégsem tudja senki utánozni. Jelenleg ő a világ legjobb támadója” – mondta Zabaleta.

Amint arról beszámoltunk, az angol bajnokság 14. fordulójában a Manchester City 4–1-re legyőzte a Sunderlandet. A találkozón Agüero kétszer talált be és gólpasszt adott.

„A csatárok általában szeretnek cselezgetni, szórakozni a pályán, de Sergio más, ő folyamatosan harcol, még akkor is, ha nincs nála a labda. Ez teszi őt igazán különlegessé, Agüerót nem az egyéni érdekek mozgatják. Sajnálatos módon a sérülések közbeszóltak, de ha végig egészséges az előző szezonban, valamint a vébén, most minden más lenne..." – célzott finoman az Aranylabda-szavazásra Zabaleta, miután csapattársa már a 23-as listára sem fért fel.

Bár az Aranylabdáról most biztosan lecsúszott, Agüero így is izgulhat, hiszen a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél (FIFA) az év csapatába jelölt támadók listájára felkerült.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik