FIFA: Bayern 4, Barca-Real 3-3 - az év támadójelöltjei

Vágólapra másolva!
2014.12.01. 18:15
null
Franck Ribéry, Arjen Robben és Thomas Müller mellett Robert Lewandowski is bekerült a Bayernből a jelöltek közé <br />(Fotó: Action Images)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a kapusok, a védők és a középpályások után az év csapatába jelölt támadók listáját is közzétette.

 

A listán Argentínát (Lionel Messi, Sergio Agüero), Franciaországot (Karim Benzema, Franck Ribéry) és Németországot (Thomas Müller, Marco Reus) is két játékos képviseli.

Ami a klubokat illeti, a német Bayern München az etalon, a bajorok négy játékost is adnak a top 15-be (Robert Lewandowski, Müller, Ribéry és Arjen Robben), a második helyen holtversenyben a a Barcelona (Messi, Neymar, Luis Suárez) és a Real Madrid áll (Gareth Bale, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo). Angliából a manchesteri csapatok egy-egy játékost delegálnak, a City Agüerót, a United Wayne Rooneyt,a Chelsea pedig Diego Costával fért fel. A Serie A-t senki sem képviseli, a francia élvonalból viszont akad egy nevezett, természetesen Zlatan Ibrahimovic.

A FIFA-gála szűkített névsorairól ide kattintva tájékozódhat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik