Chelsea: Bebizonyítottuk, hogy van tartásunk - Cahill

Vágólapra másolva!
2012.12.26. 14:42
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 19. fordulójában a Chelsea a Norwich Cityhez látogat. A londoniakat erősítő Gary Cahill bízik benne, hogy a szurkolók a teljesítményük alapján ítélik meg őket, míg a „kanárik" otthonában nehéz mérkőzésre számít.

„Nincs olyan szurkolónk, aki ne élvezné, amit az eredményjelzőn lát – emlékezett vissza Cahill az Aston Villa ellen aratott 8–0-s győzelemre. – Biztos vagyok benne, hogy az emberek a teljesítményünk alapján ítélnek meg minket. A klubvilágbajnoki döntőben elszenvedett vereség nagy csapás volt számunkra, de a csapat tartását bizonyítja, hogy ezt követően a Leeds United és az Aston Villa ellen is jó eredményt értünk el."

Az angol válogatott védő kijelentésével aligha lehet vitába szállni: a Chelsea a legutóbbi két mérkőzésén 13 gólt szerzett, és bejutott az angol Ligakupa elődöntőjébe.

A 27 esztendős hátvéd hozzátette, rázós összecsapásra számít Norwichban.

„A Norwich ellen idegenben mindig nehéz dolgod van, ezt az előző szezonban is megtapasztaltuk – emlékezett vissza Cahill a januári, 0–0-s találkozóra. – Nem kétséges, hogy most is hasonlóan nehéz feladat vár ránk, de nagy önbizalommal várjuk a mérkőzést. Vasárnap, az Aston Villa ellen minden összejött. Ritka eredmény született, egy kicsit sajnáltam is őket, de mi a munkánkat végeztük, és megmutattuk, hogy mit tudunk. Pozitívum, hogy akkor sem vettünk vissza a tempóból, amikor már több góllal vezettünk. Az utolsó percig hajtottunk, és ennek meglett a gyümölcse."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik