Beckham a Tottenhamhez kerülhet kölcsönbe

Vágólapra másolva!
2011.01.05. 16:30
null
Beckham ismét visszatérhet Európába (Fotó: Action Images)
A BBC értesülései szerint az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxy változtatott álláspontján, és kölcsönbe elengedné David Beckhamet egy másik, európai klubhoz. Az angol médium szerint a középpályás a Tottenham Hotspur játékosa lehet.

A korábbi hírek arról számoltak be, hogy David Beckhamet a Blackburn és a Newcastle is szeretné megszerezni, ám az angol futballista legszívesebben a Tottenhamhez menne.

Beckham – túl azon, hogy az említett csapatok közül a Tottenham számít manapság a legerősebbnek – azért is igazolna szívesen a londoniakhoz, mert utánpótláskorában a Spursnél szerepelt, mielőtt 1991-ben a „vörös ördögökhöz” igazolt.

„Nem valószínű, hogy kölcsönadjuk, főleg annak fényében, ami legutóbb történt – állt korábban a Galaxy által kiadott közleményben. – Az európai edzések azonban jó formában tartanák, így valamennyire Fabio Capello szeme előtt is ott lenne.”

A Galaxy tehát úgy döntött, hogy nem gördít akadályt Beckham távozása elé, ami azt jelenti, hogy a márciusi MLS-start kezdetéig Beckham 11 mérkőzésen játszhatna az angol bajnokságban.

Azt már csak az érdekesség kedvéért jegyezzük meg, hogy a Tottenham a következő angol bajnoki fordulóban a Manchester United együttesét, Beckham egykori klubját fogadja…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik