Arsenal: kezeltették Gazzát, noha a rivális játékosa volt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.24. 15:21
Az Arsenal körülbelül 50 000 fontot költött az ősi rivális Tottenham Hotspur korábbi világklasszis futballistájának orvosi kezelésére – legalábbis az érintett, Paul Gascoigne ezt nyilatkozta a Sunnak. Gascoigne sohasem volt az Arsenal játékosa.

„Nem éreztem valami jól magamat, és amikor felhívtam Gary Lewint, az Arsenal fizioterapeutáját, azt tanácsolta, vonuljak kórházba, mert attól tart, tüdőgyulladásom van. Arsene Wenger személyesen intézkedett, hogy az Arsenal állja a huszonnyolcezer fontos kezelési költséget. Azt a huszonkétezret is ők fizették, amibe a csípőm kezelése került" – idézte fel a közelmúltban történteket Paul Gascoigne.

A 2004-es visszavonulása óta rengeteg egészségi problémával, súlyos alkoholizmussal kezelt Gazza keserűen jegyezte meg, hogy miközben az „ágyúsok” – akiknél sohasem futballozott – gálánsan bántak vele, egyik korábbi klubja, a Tottenham Hotspur meccsjegyet is csak pénzért adott volna neki.

„Meg akartam nézni a Spurs Bajnokok Ligája-meccsét a Real Madrid ellen, erre azt közölték velem, hogy hatvan fontért tudnak adni két jegyet" – mondta az 57-szeres angol válogatott Gascoigne, aki végül is korábbi csapattársa, Gary Mabbutt segítségével jutott be a mérkőzésre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik