Liverpool: Klopp felajánlotta a kispadot az angolok legendás kapitányának

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.02.13. 12:29
Richard Sellers/AllstarA rákkal diagnosztizált Liverpool-szurkoló Sven-Göran Eriksson irányítja a vörösök legendáit márciusban az Ajax ikonjai ellen (Fotó: Getty Images)
Megerősítette a korábbi sajtóértesüléseket az angol élvonalbeli Liverpool FC és a gyógyíthatatlan rákbetegséggel küzdő korábbi angol szövetségi kapitány, Sven-Göran Eriksson irányítja a vörösök legendáiból álló csapatot az Ajax legendái elleni márciusi gálamérkőzésen.

Mint megírtuk, az angol válogatottat 2001 és 2006 között irányító svéd szakember az év elején ismertette, hogy gyógyíthatatlan rákbetegséggel küzd és maximum egy éve van hátra. Az egyébként Liverpool-szurkoló 75 éves Erikssonról nem sokkal később azt lehetett hallani, hogy a vörösöktől nyáron távozó Jürgen Klopp átadhatja neki az irányítást a március 23-án rendezendő Liverpool legendák–Ajax legendák mérkőzésen, ezt az értesülést most a Liverpool hivatalos honlapján megerősítette, így a végső stádiumú rákkal kezelt Eriksson irányíthatja a csapatot az amszterdamiak ellen.

A Liverpool ismertette, hogy az LFC alapítványával adományokat is gyűjtenek. A vörösöktől olyan játékosok lépnek pályára a találkozón, mint a 2005-ös milánói BL-döntő hőse, Jerzy Dudek, de Martin Skrtel, Fábio Aurélio, Sander Westerveld, Gregory Vignal és Djibril Cissé is pályára lép, míg a mindkét csapatban megfordult Ryan Babel mind a két klub mezét magára ölti.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik