PL: betörtek Grealishhez és megrémisztették a családját az Everton elleni meccs közben

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.12.29. 10:24
null
Grealish a mérkőzés után rohant haza a családjához (Fotó: Getty Images)
Szerda este, míg Jack Grealish a Manchester Cityvel legyőzte az Evertont a Premier League-ben, betörtek a házába és több mint egymillió font értékű ékszerrel távoztak.

Grealish családjából tízen – köztük a középpályás jegyese, szülei és testvérei is – épp a házában tartózkodtak és nézték az Everton elleni ütközetet, amikor betörtek a támadók. A Daily Mail információi szerint a családtagok először kutyaugatásra lettek figyelmesek, majd hangokat hallottak a felsőbb szintekről, így végül kénytelenek voltak megnyomni a „pánikgombot”, amely értesítette a hatóságokat.

A rendőrség riasztotta a környéken lakókat, majd – mivel fennállt annak is a veszélye, hogy túszokat fognak ejteni a rablók – helikopterrel érkeztek a helyszínre. Ennek ellenére végül a betörőknek sikerült megszökniük, ráadásul összesen több mint egymillió font értékű ékszerrel távoztak a házból.

A hírek szerint a családot rendkívül megviselték az események: ugyan senki sem sérült meg, de mindenki nagyon megrémült, hiszen teljesen védtelenek voltak a helyzetben.

A mérkőzés után több forrás is megerősítette, hogy az angol válogatott játékos szokatlan módon sietett a találkozó lefújása után, ám eddig senki nem tudta, hogy ennek mi volt az oka.

Az angol lapok az eset után arról is beszámoltak, hogy Grealish már csütörtök reggel munkásokat hivatott a házhoz, hogy megerősítsék a biztonsági rendszereket és teljesen új kerítést húzzanak a 24 hektáros telek köré.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik