MU: Messi olyan, mintha a csapattársam lenne, akit végtelenül tisztelek – CR

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.11.18. 18:11
null
Cristiano Ronaldo szívesen vacsorázna Lionel Messivel (Fotó: AFP)
Mint ismert, az elmúlt napokban felbolygatta a futballvilágot Cristiano Ronaldo Piers Morgannek adott másfél órás televíziós interjúja, amelynek első és második felvonását is közöltük. A portugál klasszis nem csupán a Manchester United problémáiról és Erik ten Hagról beszélt, hanem Lionel Messiről is – a különbség az, hogy az argentin zseniről pozitívan nyilatkozott.

 

Piers Morgan az interjú vége felé rákérdezett arra, mit gondol Cristiano Ronaldo örök riválisáról, Lionel Messiről.

„Káprázatos játékos, az egyik valaha volt legjobb futballista. Tizenhat éven át játszottunk egymás ellen, és nagyon jó kapcsolatot ápolok vele. Nem lettünk barátok, nem jártunk össze, mégis olyan, mintha a csapattársam lenne, akit végtelenül tisztelek” – mondta a Manchester United csatára.

A 37 esztendős futballista hozzátette, Zinédine Zidane mellett a Paris Saint-Germain argentin zsenije a legjobb futballista, akit valaha látott játszani. Ronaldo végig tisztelettel beszélt Messiről, még vacsorázna is vele.

„Én szeretem az embereket, szeretem megosztani velük a gondolataimat, tanulni tőlük. Nagyon szívesen leülnék vele egy asztalhoz” – tette hozzá a portugál.

Természetesen arról is szó esett, hogy mi történne, ha a francia bajnok úgy döntene, Cristiano Ronaldóval pótolná az elvágyódó Kylian Mbappét.

„A futballban bármi megtörténhet, és jól is elsülhetne. Az biztos, hogy a mezeladás terén nagy csatát vívnánk” – jegyezte meg viccesen Ronaldo.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik