MU: „Elfogadhatatlan” – Ten Hag CR-ék korai távozásáról

Vágólapra másolva!
2022.08.03. 14:19
null
Vajon marad Manchesterben Cristiano Ronaldo? (Fotó: AFP)
Mint beszámoltunk róla, az ötszörös aranylabdás portugál sztár, Cristiano Ronaldo visszatért az angol Manchester Unitedhez, de a vasárnapi, Rayo Vallecano elleni felkészülési mérkőzésen csak egy félidőt játszott, majd több társával együtt még a mérkőzés vége előtt elhagyta az Old Traffordot. Az esetre most Erik ten Hag, az MU menedzsere is reagált.

„Ez elfogadhatatlan. Bárki számára” – húzta alá a holland szakvezető a Viaplay Sport Nederlandnak. „Egy csapat vagyunk, szóval ott kell maradni a végéig” – tette hozzá Ten Hag.

 

Mint ismert, Cristiano Ronaldo családi okokra hivatkozva nem vett részt a Man. United ausztráliai túráján, és csak múlt hétfőn tért vissza Angliába, hogy tárgyaljon a klub vezetőivel, és személyesen is egyeztessen Erik ten Hag menedzserrel.

Az előző idényben a 6. helyen végző, így az Európa-ligában induló Manchester Unitednél a 37 éves klasszis nem játszhatna a legrangosabb európai sorozatban, a Bajnokok Ligájában, ezért egész nyáron arról lehetett hallani, hogy szeretné elhagyni a klubot, s akár visszatérhet nevelőegyesületéhez, a portugál bajnokság legutóbbi ezüstérmeséhez, a BL-induló Sporting CP-hez is, ahol 1997 és 2003 között játszott.

Ronaldo ugyanakkor egyszerűen „hazugságnak” titulálta a távozásáról szóló híreket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik