Chelsea: a Barcelona vinné a spanyol kulcsjátékost?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.10. 17:26
A spanyol rádió, a Cadena Cope információi szerint a Barcelona komoly érdeklődést mutat a Chelsea védője, César Azpilicueta iránt.

A rádió úgy értesült, hogy a Chelsea által szerződtetett Antonio Rüdiger érkezése nyithatja meg az utat Azpilicueta előtt. A spanyol futballista korábban ezt mondta a Guardiannek a Barcába igazolás lehetőségéről: „Hízelgő, hogy szóba hoznak a Barcelonával: ez azt jelenti, hogy jól játszom.”

A katalánok első számú célpontja továbbra is az Arsenal labdarúgója, Héctor Bellerín, akivel kapcsolatban továbbra sem jutnak dűlőre az „ágyúsokkal”. Amennyiben nem sikerül őt szerződtetni, a védelem több pontján is bevethető 27 éves Azpilicueta ideális választás lehetne a Barcelona új vezetőedzője, Ernesto Valverde számára. Antonio Rüdiger érkezése nyithatja meg az utat Azpilicueta előtt. A spanyol futballista korábban ezt mondta a Guardiannek a Barcába igazolás lehetőségéről: „Hízelgő, hogy szóba hoznak a Barcelonával: ez azt jelenti, hogy jól játszom.”

A katalánok első számú célpontja továbbra is az Arsenal labdarúgója, Héctor Bellerín, akivel kapcsolatban továbbra sem jutnak dűlőre az „ágyúsokkal”. Amennyiben nem sikerül őt szerződtetni, a védelem több pontján is bevethető 27 éves Azpilicueta ideális választás lehetne a Barcelona új vezetőedzője, Ernesto Valverde számára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik