MU: „CR még mindig arról álmodik, hogy visszatér”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.05. 11:38
Cristiano Ronaldo a Manchester Unitedhoz való visszatérésről álmodik, de sem neki, sem a klubnak nem lenne hasznos, ha ez megtörténne – vélekedik Guillem Balague, a portugál világsztár új életrajzi könyvének szerzője.

„Cristiano Ronaldo még mindig arról álmodik, hogy visszatér a Manchester Unitedhoz. Az angol klub 2013-ban felkereste az ügynökét, és jelezte, meg tudja teremteni az anyagi feltételét a visszatérésnek. Valójában a játékos távozásaóta készen állt az MU arra, hogy ha nem sül el jól Cristiano madridi szerepvállalása, visszaszerezze – szól az idézet az új életrajzi könyvből. – David Moyes, a manchesteriek akkori menedzsere meg volt győződve róla, hogy még azon a nyáron sikerül visszacsábítani Cristianót, a klub elnöksége ugyanis ezt ígérte neki. E helyett Crtistiano Ronaldo meghosszabbította a szerződését a Real Madridnál, ahol a világ legjobban fizetett labdarúgója volt.”

„2014-ben azonban azt mondta a csapattársainak, hogy el fogja hagyni a Realt, és két éven belül a United játékosa lesz. Egyre erősebben érezte úgy, Carrington az ideális otthon, az Old Trafford az ideális stadion és a Premier League az ideális bajnokság. A Manchester Unitednál kizárólag a játékra és a karrierjére tudott összpontosítani,úgy imádták, ahogy Madridban azóta sem. Alex Ferguson, amikor csak teheti, emlékezteti rá, hogy nyitva a kapu.”

Guillem Balague, a könyv szerzője azonban megjegyezte, nem reális a visszatérés.

„Szerintem semmi értelme annak, hogy visszatérjen, a klubnak és neki sem reális. Ők már párhuzamos univerzumban élnek. Ha visszatér a városba, amelyet maga mögött akart hagyni, a saját árnyékával kell küzdenie. A Manchester United elég óriási nélküle is, nincs szüksége Cristiano Ronaldóra, aki így is a klub legendája marad. Ezt az emléket őrzi ő és az MU is.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik