Az elnök szerint Roman Abramovics nem adja el a Chelsea-t

Vágólapra másolva!
2007.05.17. 16:39
Bruce Buck, a Chelsea elnöke cáfolja azokat a híreszteléseket, miszerint Roman Abramovics el szeretné adni a klubot. A sportvezető szerint a tulajdonos hatalmas Chelsea-drukker lett, következő célja a stadion bővítése.

Az elmúlt időszakban olyan hírek szivárogtak ki a Chelsea házatájáról, hogy Roman Abramovics tulajdonos már nem tervez hosszú távra a londoni klubnál. Az egyesület elnöke, Bruce Buck azonban cáfolja ezeket a híreket.

„Továbbra is nagyon fontos számára a Chelsea” – mondta a Reuters hírügynökségnek az amerikai ügyvéd, aki 10 éve dolgozik már együtt Abramoviccsal. – „Őt nagyon érdekli a futball, ha egy fontos meccset vesztünk, könnyek csillognak a szemében. Nagy rajongója az együttesnek, esze ágában sincs eladni a klubot.”

Abramovics 2003-ban vette meg a klubot, és több mint 400 millió fontot ölt bele. Ennek meg is volt az eredménye, hiszen 2005-ben és 2006-ban is megnyerték a bajnokságot, idén azonban a Manchester United elhódította előlük a serleget.

A Chelsea vezetősége úgy tervezi, hogy a nagyobb bevételek miatt jelentősen növelik a stadiont: a jelenlegi 42 055 fős befogadóképességű Stamford Bridge-et további ötvenezer férőhellyel bővítik.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik